شبیه سازی سیستم های الکتریکی

آموزش مقدماتی و پیشرفته سیمولینک و PSCAD

شبیه سازی سیستم های الکتریکی

آموزش مقدماتی و پیشرفته سیمولینک و PSCAD

شبیه سازی سیستم های الکتریکی

با سلام
به دلیل عدم وجود وبسایت تخصصی در این زمینه و نیاز دانشجویان تصمیم به راه اندازی این وب سایت گرفته شد. سوالات خود را می توانید در قسمت نظرات مطلب مورد نظر به طور عمومی مطرح کنید تا دیگران هم بتوانند از این پرسش و پاسخ ها استفاده کنند.
به منظور مشاوره در مورد شبیه سازی پروژه های خود با نرم افزارهای سیمولینک (simulink)، DIgSILENT، PSCAD و همچنین دوره های آموزشی مختلف می توانید با ما به صورت زیر در تماس باشید.

ایمیل :

simpowersystem9015@gmail.com

واتس آپ:
0917-2929-171
با تشکر
مدیر سایت : محمد اسماعیل حسن زاده

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
همه مطالب

انرژی خورشیدی ، سلول های فتوولتاییک

چهارشنبه, ۷ فروردين ۱۳۹۲، ۰۸:۰۴ ب.ظ

 

رشد علم و صنعت و فن آوری در جهان امروز، روشهای مختلف استفاده از انرژی  را که در دوران قبل از انقلاب صنعتی معمول بود دگرگون کرده، و شناخت منابع انرژی های جدید، تحولی عظیم در توسعه صنعتی و تکامل اجتماعی بشر به وجود آورده است. ازجمله این انرژی ها ، انرژی خورشید می باشد......

                  

                   

خورشید بعنوان منبع انرژی وسرآغاز حیات و منشاَ تمام انرژی های دیگر شناخته شده است. طبق برآوردهای علمی در حدود 6000 میلیون سال از تولد این گوی آتشین می گذرد ودر هر ثانیه 2/4 میلیون تن از جرم خورشید به انرژی تبدیل می شود. بنابراین با توجه به وزن خورشید که حدود 333 هزار برابر وزن زمین است ؛ این کره نورانی را می توان به عنوان منبع عظیم انرژی تا 5 میلیارد سال آینده به حساب آورد.

خورشید عامل و منشا انرژی های گوناگونی است که در طبیعت موجود است از جمله : سوختهای فسیلی که در اعماق زمین ذخیره شده اند، انرژی آبشارها و باد ، رشد گیاهان که بیشتر حیوانات و انسان برای بقای خود از آنها استفاده می کنند ، مواد آلی که قابل تبدیل به انرژی حرارتی ومکانیکی هستند ، امواج دریاها ، قدرت جزر و مد که براساس جاذبه و حرکت زمین بدور خورشید و ماه حاصل می شود ، اینها همه نمادهائی از انرژی خورشیدی هستند. انرژی هسته ای را می توان یک استثناء کلی دانست، با اینکه امروز یکی از منابع مهم تولیدی انرژی در جهان شناخته شده است. انرژی اتمی احتیاج به فن آوری بسیار پیشرفته و پرهزینه دارد که در موقع استفاده از آن ، خطرات احتمالی و مضرات آنرا نیز باید مدنظر داشت.

استفاده از قدرت باد در آسیابها و توربین ها، و کشتیرانی و بکارگیری انرژی آب در چرخهای و توربینهای آبی، پش از گسترش معلومات علمی و فن آوری بشر امکان پذیر شد. دستیابی به قوانین فیزیکی و اصول علمی انرژی های مختلف و نحوه استفاده های گوناگون از آنها، زندگی بشر را راحتر و طرز فکر او را متوجه مادیات ساخت.

وابستگی شدید جوامع صنعتی به منابع انرژی بخصوص سوختهای نفتی و بکارگیری و مصرف بی رویه آنها، منابع عظیمی را که طی قرون متمادی در لایه های زیرین زمین تشکیل شده است تخلیه می نماید. با توجه به اینکه منبع انرژی زیرزمینی با سرعت فوق العاده مصرف می شوند و  در آینده ای نه چندان دور چیزی از آنها باقی نخواهد ماند، نسل فعلی وظیفه دارد به آن دسته از منابع انرژی که دارای عمر و توان زیادی هستند روی آورده و دانش خود را برای بهره برداری از آنها گسترش دهد.

خورشید یکی از دو منبع مهم انرژی است که باید به آن روی آورده زیرا به فن آوری های پیشرفته و پر هزینه نیاز نداشته و می تواند بعنوان یک منبع مفید و تامین کننده انرژی در اکثر نقاط جهان به کار گرفته شود. بعلاوه استفاده از آن بر خلاف انرژی هسته ای ، خطر و اثرات نامطلوبی از خود باقی نمی گذارد و برای کشورهایی که فاقد منابع انرژی زیرزمینی هستند ، مناسبترین راه برای دستیابی به نیرو و رشد و توسعه اقتصادی می باشد.

 فن آوری ساده ، آلوده نشدن هوا و محیط زیست و از همه مهم تر ذخیره شدن سوختهای فسیلی برای آیندگان یا تبدیل آنها به مواد و مصنوعات پر ارزش با استفاده از تکنیک پتروشیمی ، از عمده دلایلی هستند که لزوم استفاده از انرژی خورشیدی را برای کشور ما آشکار می سازند.

امروزه استفاده از انرژی حرارتی خورشید برای گرم کردن منازل ، از لحاظ فن آوری امکان پذیر می باشد. از نظر اقتصادی نیز به علت افزایش روزافزون قیمت سوختهای فسیلی و سایر منابع انرژی و تلاش متخصصین در کاهش هزینه مواد اولیه و لوازم مورد نیاز برای جمع آوری حرارت و پرتوهای خورشیدی محققین و دانشمندان را در جهت مطالعه و بهینه سازی سیستمهای خورشیدی تشویق نموده و به پیشرفتهای مهمی دست یافته اند.          

تولید نیروی برق یکی از پایه های قدرت اقتصادی یک کشور می باشد ، به همین دلیل نیز افزایش تولید الکتریسیته و ارزش افزوده آن در چند دهه اخیر مورد توجه بوده است.  در این میان با روى آورى و دست یابى به تکنولوژى هاى پیشرفته ، بکارگیرى و استفاده از انرژ یهاى پاک و سیستم هاى تجدیدپذیر در تامین انرژی مورد نیاز بشر رشد قابل ملاحظه ای داشته است . سهولت در دسترسى و کاربرد انرژى خورشیدى ، آن را در موقعیت مناسبى قرار داده است. خورشید بزرگترین و تنها منبع تأمین کننده انرژی کره زمین می باشد که انرژى صادره از آن به صورتهاى مختلف در جهت تأمین انرژی مورد نیاز اعم از سوخت های فسیلی و غیرفسیلی مورد استفاده قرارمی گیرد. این امر در سیستمهاى تبدیل انرژى زمانى اهمیت بیشتری می یابد که بدانیم انرژی تابشی خورشید با استفاده از سیستم های فتوولتائیک ، بطور مستقیم و بدون نیاز به فرآیندهای واسطه به انرژی الکتریکی تبدیل می شود و سهولت در دسترسی به انرژی الکتریکی حاصل از برق خورشیدی یکى از کاربردهاى آن است .

رمز عبور : www.simpowersystem.ir

دریافت فایل کامل
حجم: 5.63 مگابایت

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۲/۰۱/۰۷
محمد اسماعیل حسن زاده

نظرات  (۴)

سلام
ممنون واقعا عالی بود
دستتون درد نکنه
فقط اگر منبعش رو آخرش میگفتین! نور الی نور میشد
ولی بازم ممنون
پاسخ:
سلام
منبعش یکی نیست
از چند تا منبع گرفته شده
بخشی از یک پایان نامه هست
اوکی

باسلام

تشکر فراوان از تمامی عزیزانی که خالصانه علم را در اختیار دیگران قرار می دهند

باسلام
شبیه سازی سنکرون کردن اینورتر با شبکه رو ندارید؟
پاسخ:
سلام
نه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">